Prodat Stavební parcela, Sosua, Puerto Plata, Dominikánská republika, La Mulata 2

Prodat - Cod. 28114

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 9280 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Život-li jiné prázdniny dělat. Pozemky, na kopci - v ideálním případě se nachází 9,280 m² plochy s výhledem na moře, cca 3 km do centra, 15 km na letiště. Výhodná cena, ideální pro peníze investorů. Krásně lemovaná plocha s palmami, tropickými rostlinami. Título, základní plán k dispozici. Cena 89,900 - dolarů. Budují svůj vysněný domov, ideální i pro několik domů, komunitní oblasti. Život, jak si přejí pod karibským sluncem. Sosua / Puerto Plata Nortküste Dominiky specializovaných Republik.Es není Bauzwang, mohou zvolit Bauunternemen a začátek stavebních termínů, to je další výhoda Land.Hier jen říci ANO. Krásně se nachází pozemek, tichá, má krásný výhled a je ideální pro jedno Grossprojekt.Teilkauf případné minimální 3500qmSuper výhodnou cenu se vztahuje pouze na Complettkauf nákupu akcií 9.280qmBei - min. 3500qm = m cena 15 dolarů (52,500.- dolarů)
Klidné Lage.Hanglage.Meerblick v horní Bereich.3 km do Stadtmitte.15 km'm Puerto Airport Plata.25 km do Purto Plata.Gute Einkaufsmöglichkeit.Klinik.wunderschöner pláže

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB