Prodat Vila, Casa de Campo, La Romana, Dominikánská republika, EL POLO 24

Prodat - Cod. 30390

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 385 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Karibik, Dominikánská republika, luxusní, Casa de Campo, el pól 24 VYJÍMEČNÉ vily s bazénem v Casa de Campo v okrese EL POLO. S řadou MQ. 385 NA TERR. MQ 1000, YEAR prohlížet. 2008. VČETNĚ: prostorný COMINI, 4 ložnice, 5 koupelen, služba bydlení, veranda a terasa, zahrada.

Moderní vila s výhledem Polo pole. Tento sofistikovaný a moderní vila má nádherný výhled na přírodě a vynikající bazénu. Nabízí čtyři ohromující ložnice ve dvou úrovních a má výhled na velkolepé pólo pole. Tento dům nabízí vysoký standard dekor s moderním a moderním stylu. V patře je mistr elegantní apartmá, které má pohodlnou king size postelí a pokoj pro hosty, a to jak s velkou vlastní koupelnou en-suite mramoru. Obě místnosti jsou spojeny výjimečné terasou s otevřeným výhledem do polo polí. Elegantní obývací pokoj je ideální pro zábavu a poskytuje příjemné prostředí pro přátele a rodinné sešlosti. Plně funkční kuchyň včetně spotřebičů z nerezové oceli a je také přístupný přímo z oblastí vyslanému personálu. Made for Můžete trávit odpoledne na stres vnějším bazénu, možná svědky přímo z bazénu na vzrušující výzvu Polo.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB