Prodat Domek, Sosua, Puerto Plata, Dominikánská republika, La Mulata

Prodat - Cod. 38522

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 13772 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Unikátní poloha domu umožňuje z terasy nádherný panoramatický výhled na okolní, krásně krajinářský krajiny k moři, v závislosti na počasí do Puerto Plata! Krásný výhled nelze blokovat sousedi.
Objekt: Dvoupatrová vila s rozlohou 429 m² na pozemku o rozloze 13,772m² (mírný svah) se 2 ložnicemi a 3 koupelnami / WC. Přilehlý penzion s vlastní koupelnou / WC je krásně navržen a sousedí s bazénem a terasou.
Vila má prostornou, otevřenou distribuci na 3 různých úrovních. Nižší patro s kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem, WC a přístupem k bazénu a terase ak autopůjčovně (2 parkovací místa). Ve střední úrovni je vstupní prostor, pokoj pro hosty s WC, jídelna a schodiště. V horní části je velká kancelář, ložnice, koupelna / WC a balkon.
Obývací pokoj, jídelní kout a kuchyň; Všechny mají výhled na připojené přímo k domu asi 200 m² bazénu a terasy, která nabízí nádherný výhled. V bazénu o rozloze přibližně 100 m² je integrována vířivka.
Dvougaráž a garáž jsou prostorné a vhodné pro větší auta.
Vila má sluneční soustavu (24hod. S), studnu, internet a německou televizi.
Okolo domu, zahrada vytvořená námi pro tropickou atmosféru. Banány, kokosové ořechy, avokádo a limety mohou být konzumovány z. T. sklizeň po celý rok. V průběhu roku kvetoucí rostliny poskytují tropický magický svět. Je povolen jakýkoli druh chovu zvířat.
Penzion si lze pronajmout i jako nocleh se snídaní.
Obrovský majetek lze snadno stavět na jiných rekreačních domech.
Připojení: do Sosua: cca 3 KM / na pláž: cca 4 KM / do mezinárodní školy cca 1 KM / na letiště Puerto Plata cca 15 KM / do nemocnice cca 3 KM / město Puerto Plata cca 30 KM

Tento krásný hotel se nachází mezi městy Sosúa a Cabarete na severním pobřeží. Sosúa leží na obou stranách dlouhé pláže Sosúa. Pláž nabízí vodní sporty. Písečná pláž je lemována restauracemi a obchody se suvenýry. Sosúa se skládá ze dvou okresů: Los Charamincos na západě a El Batey na východě. Na nedalekém korálovém útesu se můžete nádherně potápět. Potápěčské výlety vedou k vraku z roku 1993 potopené Zingra. Sosúa je turbulentní letovisko na pláži lemované útesem mezi Puerto Plata a Cabarete. Sosúa je rozdělena do většinou obydlený místními obyvateli, umístěný západně od zálivu Charmicos okres a na východe, turistický El Batey. Od 70. let minulého století se bývalá rybářská vesnice vyvinula v zábavné městečko s úzkými uličkami, kde se lidé mohou dobře procházet z restaurace do restaurace nebo z baru na bar v noci.
Cabarete je nejznámější resort v Dominikánské republice, který vděčí za svůj turistický boom především svým optimálním podmínkám větru a kitesurfingu. Průměrná síla větru v dlouhé pláži zálivu bývalé rybářské vesnice je asi čtyři k pěti Beaufort; i v létě a na podzim. Tento Cabarete byl vyhledávaným sportem pro nadšence windsurfingu z celého světa. Scénické hospody na hlavní ulici vesnice, podél silnice mezi Sosúa a Río Juan, také přitahují turisty ze sousedních vesnic.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB