Prodat Podkrovní garsoniéra, La Romana, La Romana, Dominikánská republika, Residencial Romana Calle 11 Manzana 37 No.3

Prodat - Cod. 41175

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 135 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 7

La Romana - Dominikánská republika - V elegantním kontextu nové výstavby s dodávkou za 18 měsíců, která se nachází uvnitř renomovaného turistického komplexu "Isla El Dorado", nabízíme na prodej PANORAMATICKÝ PENTHOUSE 3 POKOJŮ, SEA VIEW, složený ze vstupu, velkého bydlení prostor s kuchyňským koutem, dvě ložnice, šatnou, dvě koupelny, prádelna, velkými terasami, trojité expozice. Kuchyň bude dodána zařízená.
"El Dorado Palace" se nachází pouhých 150 metrů od moře a skládá se z 18 apartmánů a 2 penthousů, všechny třípokojové a čtyřpokojové apartmány s velkými světlými okny a elegantním provedením. Soukromé parkoviště, 24hodinová bezpečnostní služba a 2 panoramatické výtahy jsou jen některé z charakteristických rysů této budovy. Navíc díky své poloze v renomovaném turistickém komplexu "Isla El Dorado" bude možné využívat všechny služby resortu, jako je bazén s vířivkou, restaurace, dětské hřiště a posilovna. Okouzlující výhled na ostrov Catalina z našich teras doplňuje profil našeho projektu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB