Prodat Vila, Samana, Samanà, Dominikánská republika, El carra

Prodat - Cod. 41151

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 437 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Na 7 km od Samany na 360 mt. nad mořem prodává nemovitosti s nádherným výhledem na moře a hory, uprostřed zelené, ale pohodlné, protože sousedí s hlavní silnicí.
Tato nemovitost je zcela oplocená a skládá se ze 3 budov a pozemků.

1 - zařízená vila (bílá barva) s bazénem a pozemkem, skládající se ze 2 ložnic, 2 koupelen, velkého obývacího pokoje s kuchyní, terasy částečně kryté střechou, jejíž součástí je 24metrový bazén, přilehlá krytá garáž, celkem asi 437 metrů čtverečních. Na ulici od domu je velká zahrada.
Níže je dílna asi 40 metrů čtverečních a do strany byt asi 60 metrů čtverečních s ložnicí, koupelnou, obývacím pokojem a kuchyňským koutem s výhledem do zahrady
Pozemek bez budov o rozloze přibližně 2500 metrů čtverečních
V objektu je studna, cisterna s vodními čerpadly, nepřerušitelný zdroj energie, generátor, solární panely, pramenitá voda v zemi a klimatizace.


2 - Budova (žlutá) se 2 podlažími o rozloze přibližně 147 metrů čtverečních.
V prvním patře jsou 2 sousední a případně komunikující byty. Každý z nich má obývací pokoj s kuchyní, ložnici a koupelnu a velkou terasu o délce asi 64 metrů s krásným výhledem na moře a hory.
Přízemí na jedné straně měří asi 117 metrů čtverečních, je vhodné pro vozidla a může pojmout 2-3 zaparkovaná vozidla nebo alternativně hostit jakýkoli podnik nebo obchod. Na druhé straně asi 30 metrů čtverečních se nachází studiový apartmán s koupelnou a kuchyní. Dalších 64 m2 je k dispozici pod terasou. K dispozici je velmi velká nádrž na vodu a studna, kterou lze sdílet s vilou.


3 - 3-podlažní anti-seismický dům. Přízemí je postaveno výhradně ze železobetonu, zatímco druhé a třetí patro je externě i interně vyrobeno z jemného akáciového dřeva. Dům je zcela obklopen zelení. Celkem asi 100 metrů čtverečních


4 - země cca. 19 470 přilehlých k nemovitosti s proudící vodou. Půda je obdělávána kávou, kakaem, mučenkou, banánovníky, platany a citrony


CENA V BITCOINECH 25 TOKENŮ
V eurech je to něco méně, ale stále obchodovatelné. .

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB