Prodat Domek, Las Terrenas, Samanà, Dominikánská republika, Las Terrenas

Prodat - Cod. 37177

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 340 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Vila na prodej v Las Terrenas, Dominikánská republika, vilová vila s panoramatickým výhledem na oceán nad Las Terrenas na poloostrově Samaná. Obsahuje 2 ložnice a 2 lázně a má flexibilitu pro přeměnu jednoho rodinného pokoje na třetí ložnici. Z každé místnosti v domě je výhled na oceán. Hlavní úroveň má velkou terasu, která vede k velkému nekonečnemu bazénu s křišťálově čistou vodou, která se zdá, že se mísí do vzdáleného oceánu.
Vila byla navržena tak, aby byla co nejvíce soběstačná a nezávislá na vnější infrastruktuře. Mezi vybavení patří hluboká studna, která poskytuje kvalitní pitnou vodu a nezávislý zdroj elektrické energie, který zahrnuje solární panely, střídače a záložní generátor (což je zřídka nutné). Pod vilem na dolní příjezdové cestě je samostatná budova, která zahrnuje bytový dům, dílnu, místnost pro generátory a palivovou nádrž.
Výška vily je přibližně 330 metrů nad mořem a vytváří chladící vánky a velmi příjemné teploty. Vzdálenost od města Las Terrenas je 6 km, což poskytuje klid ve vile, ale blízkost mezinárodních restaurací a bohaté nakupování, kdy je potřeba. Prašná cesta z hlavní silnice do vily je přibližně 400 metrů a má dálkově ovládanou vstupní bránu.
S 18.100 m2 pozemku je krásný kopce s jemně svažující se hřebeny. Panoramatický výhled na Atlantik a okolní scenérii je nádherný; má kokosové stromy, některé ovocné stromy a palmy (palmas reales).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB